Basevert for Leica

 

Vi er basevert i sydvest- Norge for verdensledende Leica Geosystems satellittbaserte posisjoneringssystem, SmartNet. Vi har nyeste utstyr og benytter både amerikanske GPS og russiske Glonass- satellitter i vår arbeid. Dette gir bedre dekning ved trange forhold. Vi bruker også avansert totalstasjon i et integrert system.

 

Har du behov for utstikking av bygning eller grenselinjer, kartforretning, reguleringsarbeid, as- built dokumentasjon eller bistand i tvistesak hva plasseringsavvik angår bidrar vi deg gjerne. Vi har utført oppdrag over store deler av Norge og i Danmark.

 

 

 

 

 

 

 

 

PROSJEKT- OG BYGGELEDELSE

Det er mange fordeler for byggherrer å ha sin egen prosjekt- og byggeleder fordi de er uavhengige av entreprenører og leverandører og fungerer også som byggherreombud. Jarle E. R. Skadberg var byggeleder ved oppføringen av Stavanger Lufthavn og senere bygging av helikopterterminalen.

 

 

 

 

 

 

 

BYGG- OG EIENDOMSJUSS

Få ting er så frustrerende som feil og mangler ved byggeprosjekter. Samtidig er det slik at det er avvik ved alle typer bygg og konstruksjoner, det er kun snakk om varierende omfang. Anslag over årlige byggskader i Norge varierer fra 5 til 20 milliarder kroner. Legger man til grunn 10 milliarder kroner hvert år får man et bilde av problemomfanget. Det anbefales å ta kontakt før problemer oppstår slik at disse kan forebygges.

 

Vi har erfaring fra alle rettsinstanser og kan bidra til å iverate den faglige siden av dine interesser på en profesjonell måte.

 

 

 

 

 

ØKONOMISTYRING, KVALITET- OG KONTRAKTSOPPFYLLELSE

Vi har solid erfaring med kontroll av utført kvalitet, oppfyllelse av kontrakter, standardere og forskrifter. Fra kompliserte næringsbygg til små byggeenheter. Vi kontrollerer også fakturagrunnlag, sikkerhetsstillelse og garantiforhold, og ivaretar økonomistyring av hele prosjektet.

 

 

 

 

LANDMÅLING

 

..og ansvar for tilvirkningsseksjon med 8 fagdisipliner og 600 personer, herunder ISO 9000 kvalitetssikring, vet vi hvilke utfordringer man møter for å redusere byggskader. Når man i offshoreindustrien operere med 6 – 7% avdekkede feil og mørketall i tillegg, kan man forestille seg hvor stort problemet er i bygg- og anleggsbransjen. Bransjene har ting å lære til og av hverandre, men når man kommer til kvalitetssikring ligger byggebransjen så langt etter offshore at det er riktigere å si at man ikke forstår hvor lite man forstår.

 

Vi kjenner begge bransjer og hjelper gjerne med ditt prosjekt enten det er lite eller stort!

 

 

 

MED ERFARING FRA OFFSHORE

 

KONTAKT EGERSUND

 

 

Telefon:   51 49 11 00

Mobil:      90.11 13 13

 

E-mail: jarle.skadberg@skadberg.no

 

Arenessmauet 11A

4370 EGERSUND

 

 

 

KONTAKT OSLO

 

 

Mobil:    45.00 12 12

Mobil:    90.11 13 13

 

E-mail: thomas@skadberg.no

             jarle.skadberg@skadberg.no

 

Holbergs plass 4

0166 OSLO

 

KONTAKT STAVANGER

 

 

Mobil:      90.11 13 13

 

 

E-mail: jarle.skadberg@skadberg.no

 

Strandkaien 61

4005 Stavanger

 

 

(c) Alle bilder er tatt av og tilhører Jarle E.R. Skadberg AS.